Sport.fi Urheiluseura PalvelutVakuutukset ja musiikkisopimus
Urheiluseura

Vakuutukset ja musiikkisopimus

Tuplaturva

Pohjolan Tuplaturvavakuutus on vapaaehtoistyöhön osallistuvien tapaturmaturvavakuutus ja tapahtumien järjestäjän toiminnanvastuuvakuutus. Vakuutus on voimassa niissä seuroissa, joiden lajiliitto on maksanut vakuutuksen seurojensa puolesta. Pelkkä aluejäsenyys ei tuo seuraa Tuplaturvan piiriin.

Löydät listan mukana olevista järjestöistä täältä >>

Esitteestä löydät lisää tietoa sekä toimintaohjeet vahinkotilanteessa. Esite >>

Tapaturman sattuessa voit ilmoittaa vahingosta osoitteessa: www.pohjola.fi > Yritys- ja yhteisöasiakkaat > Vahingot > henkilövahingot > Kunta, seurakunta ja yhdistys (tapaturma) tai kirjautumalla verkkopalveluun omilla pankkitunnuksillasi sivuilla www.op.fi tai www.pohjola.fi

Vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutus 16-459-567-6

Vastuuvahingon sattuessa vakuutuksenottaja täyttää aina vahinkoilmoituksen (vakuutuksenottaja on joko vakuutukseen kuuluvan seuran, liiton tai Valo ry:n työntekijä). Ilmoita vahingosta osoitteessa: www.pohjola.fi > Yritys ja yhteisöasiakkaat > Vahingot > Toiminnan vahingot > Vastuuvahingot > Täytä ja lähetä vahinkoilmoitus verkossa.

Jos olet vahingonkärsinyt, ota yhteyttä vahingon aiheuttajaan. Vahingon kärsinyt täyttää yllä mainitussa osoitteessa vastuuvakuutuksen korvausvaatimuksen.

Vastuuvahingon vahinkotunnus on 16-385-954-5

Sporttiturva

Pohjolan Sporttiturva on määräaikainen urheiluvakuutus, joka sisältyy usean lajiliiton lisenssiin. Sporttiturva on voimassa lajiin liittyvissä tilanteissa sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin (enintään 3kk:n pituiset matkat). Lajikohtaiset Sporttiturvan tuoteselosteet löytyvät lajiliiton nettisivuilta ja ne tulevat luettavaksi lisenssin verkko-oston yhteydessä.

Sporttiturvan vakuutusehdot (1.5.15 alkaen; päivittyvät liiton lisenssikauteen seuraavan kauden alussa) 

Tutustu Omasairaalaan

Lisenssin verkko-ostoon pääset tästä

Sopimukset musiikin julkisesta esittämisestä

Valon sopimukset Teoston ja Gramexin kanssa kattaa musiikin julkisen esittämisen myös niissä urheiluseuroissa, joiden lajiliitto on mukana sopimuksessa.

Lue lisää sopimuksista Jäsenjärjestöpalvelut-sivuilta

Lisätietoja vakuutus- ja musiikkisopimusasioista Seuratoiminnan HelpDeskin kautta